Bohuslänskt hantverk Hållbara materialval Väderbeständig konstruktion

Resö SMART – Traditionellt hantverk möter designad & smart teknik

08 maj 2020 | Nyheter

Bovalls Dörrbyggeri´s nya dörrmodell med fingerscanner och motoriserad trepunktslåsning. – Glöm nyckelknippor, tags och kodlås – öppna med din fingertopp

ytterdörr i teak med smart teknik

”Ekey finger scanner arte” vars väldesignade lilla scanner ligger jämt med dörrens yta med snygg och smidig design. Även dörrens gångjärn och dörrstängare är dolda för slimmad design. Scannern finns anpassad för både privata villor och till företag. Själva ekey finger-scannern är utrustad med intelligent programvara som överför information till kontrollpanelen med hjälp av krypterad kommunikation, känner igen förändringar i användarnas beteende och lär sig mer för varje användning.

Man administrerar scannern enkelt via en app i telefonen där man kan öppna dörren på distans, lägga till och ta bort användare och behörigheter.

Inuti dörren sitter en spanjolett med tre låskistor som öppnas med motorlås med signal från fingerscannern. Låsspanjoletten är inte säkerhetsklassad i Sverige än men i Tyskland är den klassad som säkerhetsklass 3.

Denna lösning går även att få till våra andra dörrmodeller och i andra träslag.

exklusiv ytterdörr med smart teknik

Stilrent draghandtag

fingerscanner på ytterdörr

Ekey´s Fingerscanner

Tilläggspris utöver dörren för dolda gångjärn, dold dörrstängare, motoriserad 3-punktslåsning, rostfritt draghandtag, dubbel din-cylinder, täckskyltar och fingerscanner är 50.000:- SEK inkl. moms.

För priser och mer info, klicka här.