Bohuslänskt hantverk Hållbara materialval Väderbeständig konstruktion

Intelligenta lösningar ger smarta dörrar och ett enklare liv.
Och ett stilrent säkrare boende.

Varför skulle inte traditionellt hantverk kunna framtidens teknik för ett enklare och säkrare boende. Vi på Bovalls bygger dörrar från grunden i högsta kvalitet, och nu kan du kombinera hantverket med den senaste tekniken. Knapplås direkt dörren, mobilkopplingar. Fingerscanner så du slipper nycklar, kort och koder. Bluetooth-kopplingar och smarta lås som lär sig ditt beteende. Och detta är bara början, våra dörrar må byggas på traditionellt vis (vilket är smart i sig) men vi kommer fortsätta utveckla och anpassa våra dörrar för morgondagen.

Det enda du behöver är ditt finger

Med våra smarta dörrar strävar vi efter teknik som förenklar livet och bygger smarta hem. Fingerscanner och trådlös kontroll för att slippa nycklar är ett exempel. Det kommer fler.

Smart mjukvara som lär sig av ditt beteende

En smart dörr och ett hem ska ha intelligenta programvaror. Våra smarta dörrar lär sig mer med varje användning, den hjälper dig att komma ihåg att låsa eller fungerar bara för vissa utvalda. Du bestämmer.

Automatiska och säkra motorlås

För många kommer säkerhet först. Så en smart dörr är en säker dörr. Det motoriserade automatiska låssystemet ger med sin trepunktslåsning automatisk säkerhet, så du slipper tänka på den. Du ska känna dig trygg.

Mobil-uppkopplingar, blåtand och smarta appar

Möjligheterna är många: Öppna din dörr på distans, dela ut rättigheter eller personliga koder till familjen. Programmera dag- och tidsstyrning till ditt lås eller koppla låset till ditt larm.

Tillsammans med kreativa partners kombinerar vi traditionellt hantverk och massiva träslag med framtidens smarta teknik.

YALE DOORMAN

Alla i familjen kan ha sin egen kod och du kan enkelt skapa tillfälliga koder för besökare. Eller lås upp med en nyckelbricka. Lås och lås upp på distans eller se när någon öppnar dörren. Gör inställningar direkt från appen. Automatisk låsning, schemalagd kod och utvalda koder och nyckelbrickor så att de bara fungerar vissa dagar och tidsintervall. 

E-KEY 

Den mest exklusiva lösningen på smart dörr. Unik fingerscanner kopplat till trepunkts-motorlås. Kan lagra upp till 99 unika fingeravtryck. Intelligent programvara som känner igen förändringar i ditt beteende och lär sig mer för varje användning. Kan kopplas via app och Bluetooth. 

 Alla ytterdörrar går att få Smarta. Bygg din dörr på vår dörrsida och välj teknik.
Här är dock ett par färdiga paket.

 

Snygg ytterdörr med fingerscanner

Resö Teak SMART

Ytterdörr i ek med kodlås Yale Doorman

Långö Ek  – Välj till Yale Doorman för att få en smart dörr

Smarta Hem och hållbarhet hänger ihop.

För en hållbar framtid behövs smarta hem och det pratas mycket om smarta städer. Varje år rankas exempelvis Sveriges smartaste stad. Och framtidens boenden kommer att bli smartare på många olika sätt. Många nya tekniska lösningar så att hemmet kan känna igen dig, ge dig service på distans och att du styra hemmets funktioner via GPS, Bluetooth eller WIFI. Smarta hus och hem handlar ofta om automatiserade lösningar som underlättar i hemmet, sparar energi och tryggar drift och människa. Allt för att skapa strukturer för en hållbar livsstil.

Smarta dörrar, en del av en hållbar livsstil.

Kombinerar vi modern teknik så som funktioner i smarta telefoner, trådlösa standards och automatiska trygghetssystem med hållbart tillverka dörrar, kvalitet och miljöcertifierat trä så blir vi en viktig kugge i det smarta hemmet och den hållbara livsstilen. Alla våra ytterdörrar har redan den smarta hållbarheten, och du kan välja till den smarta tekniken för att göra det komplett.