Bohuslänskt hantverk Hållbara materialval Väderbeständig konstruktion

Unika FSC-certifierade träfönster

21 november 2018 | Nyheter

Vårt fönster till ett hållbart byggande.

Vi har alltid byggt våra trädörrar för att ge ett unikt intryck. När vi nu lanserar vårt sortiment av kvalitetsfönster har vi samma filosofi. Varje fönster byggs därför för hand i utvalt, massivt trä och följs genom hela tillverkningen av en och samma byggare. Från valet av träråvara fram till färdigbyggd karm och båge. Det ger varje fönster sitt eget, unika signum.

Det stora intrycket med det lilla fotavtrycket

I kustsamhället, där vår farfar startade vårt snickeri 1943, var det en självklarhet att hushålla med resurserna. Det arvet värnar vi. Därför använder vi bara hållbart producerat, certifierat trä. Varje trädetalj oljas dessutom två gånger med UV-skyddsolja och vi använder enbart 3-glas superenergi med argon och varmkant. Det gör att våra fönster får ett stilrent intryck, som varar länge, utan att lämna ett stort fotavtryck i vår gemensamma miljö.

Är du arkitekt och vill veta mer?

I vårt nya sortiment finner du vridfönster, fasta fönster, fönsterdörrar, sidohängda fönster och topphängda fönster i massiv ek, freijo samt freijo/teak. Vi gör också specialanpassade fönster och fönsterpartier. Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett besök i vårt showroom i Bovallstrand. Du kan också ladda ner vår broschyr här, alternativt kontakta oss om du behöver referenser för ett projekt.

 

För priser och mer info om våra fönster och fönsterdörrar, klicka här.