detalj av entreparti i trä
detalj av entreparti i trä

Entrépartier - Flerbostadshus & kontor

ENTRÉPARTIER I TRÄ. MÅTTBESTÄLLDA I BOVALLSTRAND. Letar du efter en unik, välkomnande entré för ditt hem, kontor eller fastighet? Vi på Bovalls Dörrbyggeri erbjuder ett stort sortiment av entrédörrar och entrépartier i många olika träslag och utföranden. Sedan vår start 1943 har vi tillverkat dörrar som inte bara är vackra att se på. De är också är gjorda i massivt trä och i enlighet med traditionellt dörrhantverk, vilket gör att de behåller både funktion och utseende länge. De första ytterdörrarna byggde vi till de bohuslänska kustsamhällena, i vårt dörrsnickeris närområde. Trots att dörrarna finns i väderutsatta lägen sitter många av dem fortfarande kvar idag, nästan 80 år senare.

VÅRA MEST POPULÄRA entrépartier

TRÄ, HOPP OCH KÄRLEK I ALLT VI GÖR.

Våra entrépartier i trä är byggda med respekt för råvaran. Träets struktur innehåller unika avtryck från naturen och varje trästycke, panel, karm, tröskel och list är som små stycken konst i sig.

Kvalitetsdörrar från Bovallstrand

Bovalls Dörrbyggeri bygger ytterdörrar, innerdörrar och träfönster i certifierade material med stor kärlek till trä.
Trä som ett unikt naturligt och levande material och hopp om en hållbar produktion för både människor och miljö.
Trä, hopp och kärlek, helt enkelt!

Kvalitetsdörrar från Bovallstrand

Bovalls Dörrbyggeri bygger ytterdörrar, innerdörrar och träfönster i certifierade material med stor kärlek till trä. Trä som ett unikt naturligt och levande material och hopp om en hållbar produktion för både människor och miljö. Trä, hopp och kärlek, helt enkelt!