Detalj av handtag på teakdörr
Slagport till garage i teak

garageportar TRÄ

HUSETS ARKITEKTUR. För att designen på ditt hus skall kännas enhetligt så bygger vi garageportar som matchar våra ytterdörrar. Garageporten syns ofta från vägen och har en stor yta viket påverkar arkitekturen tydligt. Garageportar är ofta utsatta för väder och vind och just därför är det viktigt att de byggs i hållbara träslag. För att inte tala om hur snyggt det är! Vi bygger garageportar i ek, teak och freijo i certifierat trä.

Vi bygger din garageport som slagport eller vipport i våra modeller Långö, Resö och Kornö i träslagen teak, ek och freijo. Välkommen med din förfrågan.

VIPPORTAR TRÄ

VIPPORTAR I TRÄ, GE DIN VILLA ETT LYFT. Vipportar i ek, eller varför inte i teak eller Freijo ger ett stilrent intryck och lyfter din villa. Vi bygger vipportar i flera modeller så att de kan matcha ditt val av ytterdörr.
Vipport med träpanel är en garageport som sitter i väldigt många privata villor från 60-talet och framåt. De vippas lätt upp och in i garaget och tar mycket liten plats framför porten. Vipport är en vanlig lösning för den som vill öppna porten via fjärrkontroll.

Vipportar trä till garage
slagport i teak

SLAGPORTAR GARAGE

SLAGPORTAR GARAGE, GE DIN VILLA DET BÄSTA. Vi bygger Slagportar i ek, teak eller freijo. Porten går att öppnas som en pardörr och kan låsas med samma nyckel som din ytterdörr. Den passiva porthalvan öppnar du med en spanjolett. Slagportarna kan byggas i flera modeller så att de matchar ditt val av ytterdörr.

TRÄ, HOPP OCH KÄRLEK I ALLT VI GÖR.

Våra garageportar i trä är byggda med respekt för råvaran. Träets struktur innehåller unika avtryck från naturen och varje trästycke, panel, karm, tröskel och list är som små stycken konst i sig.

Varukorg

Vi har semesterstängt v.28-31. Galleriet i Bovallstrand är öppet tis-torsdag kl.15-17.

X