Långö flyttar norrut till Icehotel i Jukkasjärvi

Vi på Bovalls Dörrbyggeri är stolta över att våra ytterdörrar får pryda denna ikoniska byggnad och ser varmt fram emot samarbetet. Våra respektive företag vilar på en gemensam grund av svenskt hantverk och ekologisk hållbarhet, och det är mycket spännande att våra olika naturmaterial kan mötas och komplettera varandra.

ytterdörr med liggande panel i teak”På Icehotel ser vi ett värde i att ha svenska vädertåliga kvalitetsdörrar som kan stå emot det arktiska klimatet och vi värdesätter Bovalls för sitt hantverkskunnande och noggrannhet kring materialet”, säger Malin Franck, VD Icehotel.

 

Dörrmodellen Icehotel har valt heter Långö och är en ytterdörr med liggande massiv panel och är en av våra riktiga storsäljare. Långö finns i Ek, Teak och Freijo, och naturligtvis är alla ytterdörrarna FSC-certifierade oavsett träslag.

Bovalls ytterdörrar är vana vid salta vindar, hårda stormar och tuffa utmaningar så vi är övertygade om att Långö kommer trivas som handen i handsken uppe i det utmanande klimatet hos Icehotel i Jukkasjärvi. Den som vill se dörrarna på plats i ishotellet kommer få ge sig till tåls till våren, då de kommer på plats till verandan och in i Wärdshuset.

Varukorg

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar kl.8-16 & för bokade besök på lör kl.11 & 12.

X