Bohuslänskt hantverk Hållbara materialval Väderbeständig konstruktion

Är du intresserad av en av våra dörrar eller andra produkter?

Alla våra dörrar och övriga produkter är handgjorda och tillverkade på beställning. Om du har frågor som du inte får svar på här på sidan, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på info@bovalls.com eller 0523-51700.

Beställning och ordererkännande

När man beställt en produkt av oss så sänder vi ett ordererkännande till er. Det är mycket viktigt att du läser igenom ordererkännandet noggrant eftersom det innehåller viktiga detaljer.

Godkännande av ritning

Tillsammans med ordererkännandet sänder vi också en ritning för godkännande. När du godkänt ritningen, eller meddelat oss de eventuella ändringar du vill göra, och returnerad till oss så läggs produkten in för tillverkning. Det är också godkännandet av ritningen som styr leveranstiden.

Förskottsfaktura via e-post

I god tid före leverans mailar vi er en förskottsfaktura och när den är betald så skickas dörren med Schenker inom leveranstiden till önskad leveransadress.

Hemleverans

Vi sänder godset med Schenkers tjänst Hemleverans, vilket innebär att de ringer upp innan leverans så att de säkert vet att någon kan ta emot godset. Tänk på att åkarna ställer av godset utanför adressen, att bära in godset eller ställa det i ett garage ingår inte i deras uppdrag.

Handtag och lås på en ytterdörr i ek

Funderar du på att köpa ny ytterdörr i trä?

Vi har sammanställt en guide över några av de saker som vi tycker är viktigast att tänka på när du ska köpa ny ytterdörr till din bostad.

Visa guiden
Handtag och lås på en ytterdörr i ek